080 22 04

Reklamacije / vračilo blaga

Nazaj

Reševanje reklamacij in zamenjava izdelkov

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži.

Kupec ima pravico ob morebitni napaki na izdelku zahtevati, da ponudnik izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom. Rok za zamenjavo izdelkov je 8 dni. Zamenjava izdelkov je mogoča le ob predložitvi računa oziroma kopije računa.

Če je embalaža poškodovana, nam morate svojo zahtevo sporočiti pismeno na elektronski naslov spletna.trgovina@ece.si ali na telefonsko številko 031 755 570 v 8 dneh po prevzemu blaga.

Za reševanje reklamacije po telefonu smo vam na voljo vsak delavnik od 7. do 15. ure.

Garancija

Garancijo na prodajne izdelke nudi uvoznik oziroma proizvajalec skladno s svojimi garancijskimi pogoji.

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ECE, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Odstop od nakupa in vračilo blaga

Potrošniki (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo izdelek za namene zunaj svoje pridobitne dejavnosti) imate pravico, da nam v 14 dneh od prevzema naročenega izdelka sporočite, da odstopate od pogodbe in boste vrnili izdelek, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo pošiljk izdelkov v okviru garancijskih pogojev uvoznika oziroma proizvajalca ali v primeru obstoja stvarnih napak v skladu z določili Obligacijskega zakonika (OZ). Pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh ali vračila kupnine, kot to velja za potrošnike (fizične osebe).

O tem, da boste izdelek vrnili, nas preko predpisanega obrazca obvestite pismeno na elektronski naslov spletna.trgovina@ece.si ali na telefonsko številko 031 755 570.

Izdelek nam nato vrnite najpozneje v 14 dneh od sporočila o odstopu. Obrazec z navodili najdete tukaj. Vračilu je treba obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od naročila, je neposreden strošek vračila izdelka. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini ter z originalno embalažo. Pred odločitvijo, da boste odstopili od pogodbe, smete opraviti ogled in preizkus izdelka v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Izdelka ne smete še naprej uporabljati do odstopa od pogodbe. Preizkušanje izdelkov, ki odstopajo od navedenega, se šteje za uporabo izdelka, kar pomeni, da vam bomo zavrnili možnost odstopa od pogodbe in vam vrnjeni izdelek na vaše stroške poslali nazaj.


Izdelek nam pošljite na naslov:

ECE d.o.o.

Vrunčeva ulica 2 a

3000 Celje

Kupnino vam bomo povrnili najpozneje v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu oziroma po prejemu vrnjenega izdelka na transakcijski račun, ki nam ga boste sporočili pisno na elektronski naslov spletna.trgovina@ece.si ali telefonsko številko 031 755 570.

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 031 755 570.

Omogočamo vam tudi zamenjavo izdelka.

 

Količina je prevelika

X