080 22 04

Navodila za nakup

Nazaj

Potek nakupa

Izbira artiklov

Akcijska ponudba: tukaj najdete artikle, ki jih ponujamo po nižjih, akcijskih cenah. Ti artikli so tudi dodatno označeni z znakom, ki označuje količino popusta v primerjavi z redno ceno.

Novo v ponudbi: tukaj so prikazani artikli, katere so bili na stran dodani nazadnje.

Menijska vrstica: v menijski vrstici so po kategorijah razvrščeni artikli, ki jih ponujamo v naši spletni trgovini. Ob kliku na željeno kategorijo se vam bo odprla nova stran, kjer boste lahko podrobneje izbirali željeno kategorijo izdelkov.

Izbira željene kategorije izdelka

V meniju zgoraj se vam odprejo vse pod-kategorije željenih artiklov. S klikom na izbiro v meniju ali s klikom na prikazano sliko se vam bo odprla stran, kjer boste lahko izbrali artikle v izbrani kategoriji.

Izbira in sortiranje izdelkov

Na tej strani lahko izberete artikel, ki vas najbolj zanima. V izbirniku na desni strani pa lahko izdelke sortirate glede na njihove različne lastnosti.

Pregled artikla in izbira lastnosti

Ko ste na prejšnji strani izbrali željeni artikel, se vam odpre stran s podrobnostmi željenega artikla. Velikost in količino lahko spreminjate, kot je označeno. S klikom na puščici levo/desno spreminjate željeno količino.

Na levi strani je prikazana galerija izdelka. S klikom na manjše slike spodaj se vam bo v okvirju prikazala večja slika. Če boste kliknili na večjo sliko v galeriji, se vam odpre še povečana slika v novem okvirju (v kolikor je povečana slika na voljo).

Ko ste z izbiro artikla zadovoljni, ga s pritiskom na gumb "Dodaj v košarico" dodate v svojo nakupovalno košarico.

Obvestilo košarice

Ko željeni artikel dodate v košarico, se vam prikaže obvestilo. S klikom "Nadaljuj z nakupom" se bo obvestilo zaprlo in lahko boste nadaljevali z izbiranjem novih artiklov. Če boste kliknili na gumb "Pojdi na blagajno", pa se obvestilo zapre in znašli se boste na strani za pregled vaše nakupovalne košarice.
 

Ogled artiklov v vaši košarici

Tukaj si lahko ogledate vse artikle, ki ste jih dodali v vašo košarico. S klikom na puščico ob količini artikla lahko povečate/zmanjšate količino željenega artikla. V kolikor želite izdelek odstraniti, pa kliknete na izbiro "Odstrani artikel".

Ko ste z izbranim zadovoljni in želite izvesti naročilo, preprosto kliknite na gumb "Naslednji korak".

Vpis podatkov za naročilo

V tem koraku se lahko prijavite kot stranka ECE in izkoristite ugodnosti kot ECE stranka. Stranka ECE je gospodinjski odjemalec, ki ima sklenjeno veljavno pogodbo za dobavo električne energije/zemeljskega plina. V spletni obrazec povpraševanja vpišete svoje uporabniško ime in geslo, ki ju uporabljate za vstop v spletni portal Moj ECE in/ali ECE Mobil in kliknete gumb "Prijavite se".

V tem koraku se lahko registrirate kot stranka ECE in izkoristite ugodnosti kot ECE stranka. Če še niste registrirani v spletni portal Moj ECE ali ECE Mobil in ste stranka ECE boste potrebovali vaš zadnji račun za elektriko. S klikom na gumb "Hitra registracija" lahko pričnete postopek registracije. Sledite navodilom in v spletni obrazec vpišite številko kupca (najdete jo na zadnjem računu za elektriko/zemeljski plin), zadnje 4 številke zadnjega računa (najdete jih na zadnjem računu za elektriko/zemeljski plin), želeno uporabniško ime in geslo, naslov svoje elektronske pošte, svoje osebne podatke (davčna številka, ime in priimek, naslov, poštno številko in kraj) ter kontaktne podatke. 

Lahko nakupujete tudi kot gost. Za to ni potrebna prijava/registracija.

Če po izdelkih povprašujete kot zavezanec za DDV, to označite v obrazcu in vpišite davčno številko oziroma identifikacijsko številko za DDV.

Ko ste izpolnili spletni obrazec, kliknite gumb "Nadaljuj".

Predogled in potrditev

V zadnjem koraku nakupa pregledate celotno naročilo, vnesete podatke za dostavo in izberete želeni način plačila.

Preverite vpisane podatke. Če ste se zmotili, jih lahko popravite s klikom na "Pregled košarice".

Po opravljenem pregledu potrdite naročilo s klikom na gumb "Zaključi nakup".

Elektronski predračun/ponudba za oddano naročilo

Izpiše se vam obvestilo o uspešno oddanem naročilu. 

Izdelali bomo ponudbo/predračun za naročeni izdelek z opisom izdelka, njegovo ceno in vrednostjo DDV, pogoje plačila ter rok dobave in vam jo poslali po elektronski pošti na e-naslov, ki ste ga navedli v postopku nakupa.

Kupci ECE, ki jim bo odobreno obročno odplačevanje, bodo skupaj s ponudbo prejeli tudi Pogodbo o obročnem plačilu.

Elektronski predračun/ponudbo in ostale informacije o nakupu boste v kratkem prejeli tudi na vaš elektronski naslov. V tem elektronskem sporočilu bodo tudi nadaljnje informacije o dobavi naročenega blaga. Prosimo, pozorno ga preglejte in nas v primeru nepravilnosti nemudoma obvestite na e-mail: spletna.trgovina@ece.si. 

Če po oddaji naročila niste prejeli predračuna/ponudbe po elektronski pošti, vas prosimo, da preverite, če ste ga prejeli v mapo »Promocije« (imetniki e-poštnega kupca Gmail družbe Google) ali »Vsiljena pošta« / »Nezaželena e-pošta«.

Možno je, da predračuna/ponudbe niste prejeli, če ste navedli napačen elektronski naslov. V takšnem primeru vas prosimo, da nam pišete po elektronski pošti na naslov spletna.trgovina@ece.si ali pokličete na telefonsko številko 031 755 570.

Dokončna potrditev naročila in plačilo

Po prejemu naročila vas bomo kontaktirali po telefonu oziroma po elektronski pošti in pridobili vse zahtevane podatke. 

Naročilo je dokončno potrjeno, ko plačate naročeno blago na transakcijski račun, kot je navedeno na ponudbi oziroma predračunu, in nam pošljete potrdilo plačila po elektronski pošti na naslov spletna.trgovina@ece.si ali na številko faksa 04 20 83 294.

V primeru morebitne spremembe roka dobave vas bomo ustrezno in pravočasno obvestili.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite elektronsko sporočilo na spletna.trgovina@ece.si ali nas pokličite na telefonsko številko 031 755 570.

 

Količina je prevelika

X